FlyBra – egy szexi fűzős melltartó

 • Lehetővé teszi mindenki számára a tökéletes mellforma megszerzését
 • Mérettől és formától függetlenül használható minden mell esetében
 • Láthatatlan a ruha alatt
 • Segítségével bárki hordhat nyitott, pánt nélküli ruhákat
 • Nincsenek bőrbe vágó pántjai és rögzítői
 • A melltartó bőrhöz hasonló érzetet kelt

A nők tökéletes megjelenéséhez minden részletre figyelni kell. A kényelmes, előnyös fehérnemű kiemelkedően fontos szerepet játszik ebben. A FlyBra tökéletesen illik minden ruhához és garantálja a vonzó dekoltázst.

Előnyök

FlyBra

Ez a japán fejlesztésű, akciós fehérnemű a női test minden tulajdonságát figyelembe veszi. A lányok hamar felismerték a melltartó előnyeit. A hölgyek visszajelzései alapján a FlyBra az alábbi előnyökkel rendelkezik:

 • Megemeli a mellet, láthatóan nagyobbá varázsolja őket;
 • kiválóan alkalmas mélyen kivágott ruhákhoz, átlátszó blúzokhoz és koktélruhákhoz;
 • nem dörzsöli a bőrt, nincsenek pántjai vagy csatjai;
 • minden méret esetében használható;
 • olcsón megszerezhető.

A melltartó népszerűségének titka egyszerű. A terméket új technológiákkal hozták létre, a melltartó lényegében két fűzővel összekapcsolt szilikonsapkából áll. A bőrhöz érve különleges tapadóhatás alakul ki a termék és a mellek között, így biztonságosan rögzítve azt. A melltartó teljesen észrevehetetlen a ruhák alatt.

 1. A láthatatlan FlyBra csábítóan kerek formát nyújt a melleknek, mérettől függetlenül, így örökre megfeledkezhetünk megjelenésünkkel kapcsolatos félelmeinktől.
 2. A melltartó minden helyzetben kényelmes. A termék nem korlátoz a mozgásban, nem szorítja a mellkasat, valamint lehetővé teszi, hogy a bőr szabadon lélegezzen.
 3. A láthatatlan melltartó legfőbb előnye, hogy nincsenek pántjai vagy csatjai.
 4. Ennek köszönhetően, bármilyen mélyen kivágott hátrészű ruhával együtt hordható. Anyaga rendkívül selymes és puha, így még a legkivágottabb és vékonyabb ruhákban sem észrevehető.

 

A FlyBra kiváló megoldást nyújt minden nőnek, aki szeret csodálatosan vonzó lenni. Szexien vonzóvá varázsolja a melleket, láthatóan megnövelve azok méretét, valamint csodálatos alakot kölcsönöz minden nőnek.

A magabiztossághoz nem kell sok minden. Elég megvásárolnunk ezt a láthatatlan melltartót a tökéletes dekoltázshoz. A termékkel még a legválogatósabb férfiakat is elcsábíthatjuk.

Rendelés Most

A használat eredményei

FlyBra

A hölgyek folyamatosan megosztják egymással e új fehérnemű használatának eredményeit az interneten. A FlyBra visszajelzései megerősítették, hogy ez a forradalmian új fejlesztés kényelmet nyújt a hölgyeknek. Finom anyaga az egyedi tapadóhatásnak köszönhetően, megemeli és megtámasztja a melleket. A láthatatlan FlyBra melltartónak nincsenek hátulütői. Becsatolástól és pántoktól mentes. Vonzó formáját tökéletesen kiegészítik az erős fűzők, amelyek a szilikonsapkákat kapcsolják össze.

 1. Univerzális formájának hála, minden nő számára alkalmas, életkortól és alaktól függetlenül. A vásárláskor nem kell aggódnunk a méret miatt. A nagymellű hölgyeknek érdemes lazítania a pántokon, míg kis keblek esetén ezzel ellenkezőleg, összefűzni ajánlatos őket.
 2. Ezzel a melltartóval a szekrényünkben, bátran hordhatunk nyitott ruhákat, hiszen nem kell attól tartanunk, hogy mások a pántokat, fűzőket, vagy csatokat bámulnák a hátunkon.
 3. Ez a selymes és gyengéd termék tökéletesen illeszkedik a női bőrhöz, így láthatatlan a ruhák alatt. Bármilyen öltözetet választunk, a fehérneműnk rejtély marad másoknak.

A láthatatlan FlyBra fűzős szilikon melltartóval örökre megfeledkezhetünk a mellméretünkhöz kapcsolódó félelmeinktől. A termékkel csábítóvá varázsolhatjuk a dekoltázsunk, megbízhatóan elrejtve minden hiányosságunk. A nyílt, szexi ruhák tökéletesen mutatnak majd alakunkon, hiszen a kiágaskodó pántok és kapcsok többé nem rontják el megjelenésünk.

Hihetetlen könnyű, lélegző anyaga nem okoz kellemetlenséget viselés közben. A termék minden nap hordható. Rengeteg nő hagyott lelkes, pozitív visszajelzést a FlyBra melltartóról, praktikussága és könnyű használhatósága miatt.

Miből készült?

FlyBra

Világszínvonalú tervezők dolgoztak hosszú ideig a melltartón. A designerek erőfeszítései azonban végül sikeresen megtérültek. A láthatatlan melltartó minden követelménynek megfelel, hiszen sikeresen segít a nők korlátok nélküli, magabiztos megjelenésében.

 1. A szilikonsapkák nem rendelkeznek külső vagy belső pántokkal, rögzítőkkel vagy csatokkal. A termék külső része lycrából készült, amelyet főként a selymesség és az erő jellemez.
 2. Belső tapadóhatásának köszönhetően a melltartó egész nap stabilan rögzít, nem csúszik le.
 3. A FlyBra könnyen állítható fűzője erősen rögzít. Segítségével pillanatok alatt átállíthatjuk a sapkák közötti távolságot, így dússá és bujává varázsolva melleink.
 4. Anyaga jól szellőző, így nem okoz túlmelegedést a nyári hőségben.

A termék minőségi szilikonból készült, így hipoallergén tulajdonságú. Stabilan rögzíti a melleket, és minden nő számára kiválóan alkalmas, hiszen nem okoz irritációt, kiütéseket, illetve egyéb kellemetlen mellékhatásokat.

A melltartó fekete és bézs színben elérhető. Mindkét változat teljesen észrevehetetlen a ruhák alatt, így segít ellenállhatatlanná változtatni viselőit. A FlyBra láthatatlan fűzős melltartó hatékonyságát a lányok hálás visszajelzései igazolják.

Hogyan használható?

FlyBra

A szilikon fehérnemű szagmentes, tökéletesen légáteresztő. Kifejlesztői maximálisan ügyeltek arra, hogy a terméknek garantáltan hosszú életideje és kiemelkedő minősége legyen. A melltartó hordása könnyű és kellemes. Nem kell mást tennünk, mindössze:

 • Mossuk meg a bőrünk meleg vízzel és töröljük szárazra. Ne használjunk olajokat vagy géleket a tisztításhoz;
 • ahhoz, hogy a termék stabilan és gyengéden rögzítse a melleket, enyhén lazítsuk meg a fűzőt, majd illesszük a szilikonsapkákat a melleinkre;
 • ezt követően, szűkítsük össze a fűzőt a kívánt méretre, azonnal csábítóvá varázsolva dekoltázsunk;
 • győződjünk meg róla, hogy a melltartó stabilan rögzít – nyomjuk össze a melleinket pár másodpercre, majd engedjük el.

Ezek után magabiztosan vehetjük fel a kiválasztott ruhát, tudván, hogy ellenállhatatlanok leszünk.

A nap végén, óvatosan húzzuk le a FlyBra melltartót a melleinkről, mossuk meg kézzel, meleg vízzel, szappannal. Hagyjuk magától megszáradni, tartsuk távol a hőforrásoktól. Miután teljesen megszáradt, helyezzük fel a szilikonsapkák belsejére a védőréteget, hogy a ragadós felület tovább bírja, majd rakjuk a melltartót a szekrénybe a következő használatig.

FlyBra

A FlyBra könnyen tisztítható, gyorsan megszárad, és nem veszíti el formáját rendszeres napi használat mellett sem. Nők ezrei elégedettek e melltartó előnyeivel, hiszen a segítségével gyönyörűek és elegánsak lehetnek. Nem kell többé kínoznunk magunk a kényelmetlen kapcsokkal, a pokoli csatokkal, illetve a kellemetlen helyeken kidörzsölő pántokkal – többé nem kell kompromisszumokat kötnünk a nyílt hátrészű vagy vállvillantó ruhák hordása mellett. Váltsd valóra legvadabb álmaid – vásárold meg a FlyBra-t és tapasztald meg első kézből különleges tulajdonságait.

Rendelés Most

One Comment

 1. A melleid nem izzadnak csak úgy. Ez pedig magas minőségű anyagból készül. Én is féltem, hogy a FlyBra lecsúszik majd, mert nincsenek valami nagy melleim, de nem, pont ott marad ahol kell, és még jobb is mint egy hagyományos melltartó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.