Súlycsökkentés a Forskolinnal: A kivonat működési elve

Ebből a cikkből mindent megtudhat a súlycsökkentő és izomépítő Forskolin nevű kivonatról, többek között azt is, hogy milyen módon fogyasztható, milyen ellenjavallatok vonatkoznak a készítményre és arról, hogy milyen áron lehet hozzájutni.

Az indiai csalán, latin nevén Coleus Forskohlii számos biológiailag aktív anyagot tartalmaz. Egyaránt alkalmazzák az indiai és a hagyományos ájúrvéda gyógyászat gyógykészítményeként. Ez a növény kémiai összetételében hordozza a forskolin és a diterpén hatóanyagokat. A forskolint, nem meglepő módon termogenikus zsírégetőként tartják számon. Megkönnyíti az emésztést, és pozitív hatást gyakorol a szív-, ér- és idegrendszerre. A Forskolin hatóanyagai képesek lelassítani a test öregedési folyamatát.

Forskolin

Mennyibe kerül a Forskolin és hol tudok hozzájutni az eredeti termékhez?

Egy 60 db Forskolin kapszulát tartalmazó doboz ára nagyjából 5.000 – 8.000 Ft. A hatóanyag mennyisége 130-tól 500 mg-ig terjed. A termék kizárólag online vásárolható meg, ezért egy hamisítvány megvásárlásnak az elkerülése érdekében, mindenképpen az erre szakosodott, már bevált webáruházak beszámolóit keresse.

A Forskolin testre gyakorolt hatása

A Forskolin szedése növeli a test pajzsmirigyhormon termelését. Ezek azok a hormonok a test pajzsmirigyhormon hasznosítását serkentik. Különösképpen e hormonoknak köszönhető testünk fejlődése, növekedése, egyedi testi jegyeink kialakítása és a szövetképződés. A pajzsmirigyhormonok elégítik ki a szervek és szövetek oxigén igényét, amelytől az ember éberebbé, aktívabbá válik és az agyműködése is javul. Nem csak a motorikus, hanem a szellemi aktivitás is nő. Az artériás nyomás szintén emelkedik. A hormonok hatása alatt a normál emésztési szint is megemelkedik csakúgy, mint a testhőmérséklet. A Forskolin sajátos hatása emeli a hormontermelést a pajzsmirigyben, amely jelentős mértékben gyorsítja az anyagcserét. De az összetétel sajátossága más egészséges tulajdonságokkal is rendelkezik. Az indiai csalánt évszázadokon keresztül használták légzőszervi, emésztőrendszeri, szív- és érrendszeri betegségek, alvászavar, sömör, vizelési nehézségek és más rendellenességek kezelésére. A Forskolin egy olyan hatóanyag, amely képes azonnali hatást gyakorolni számos fiziológiai folyamatra. A hatás létfontosságú mechanizmusok aktivizálódását vonja maga után – sejtközötti szabályozás, ciklikus adenozinmonofoszfát.

Forskolin

A Forskolin elősegíti:

  • a lipolízis felgyorsítását;
  • a megnövelt inzulinkiválasztást;
  • fehérjeszintézis serkentését;
  • a szívizom-összehúzódás erejének a növelését;
  • a zsírtartalék lebontás folyamatának a felgyorsítását;
  • a szemcsés sejt hisztamin és a degranulációs kiválasztás megakadályozását;
  • a vérlemezkék felhalmozódásának csökkentését;
  • a véráramlást és a vér viszkozitásának csökkentését;
  • a gyomorsav kiürülésének fokozását.

Rendelés Most

A Forskolin súlycsökkentőről szóló klinikai tanulmányok

Harminc önkéntes vett részt egy kísérleten, amelyet tizenkét héten keresztül folytattak. A kísérlet egy tanulmányhoz vezetett, amely a Forskolin testre gyakorolt hatásait vizsgálja. A szakértők azokat a testet érő változásokat jegyezték fel, amelyek a készítmény hatása alatt jelentkeztek. Változást tapasztaltak az artériák nyomásában, a tesztoszteronszintben és az anyagcserében. A szakértők számára világossá vált, hogy a hatóanyag sokoldalú hatással bír a túlsúlyos emberek körében. Az önkéntesek 250 mg-os adagot fogyasztottak a 10%-os Forskolin (Forslean) súlycsökkentő kivonatból. A kutatás ideje alatt csökkent a zsírtömeg a készítményt fogyasztó résztvevők testében. Az eredeti (kísérlet előtti) 35%-os testben található zsírmennyiség a kísérlet végére 31%-ra csökkent.

Érdemes megemlíteni, hogy a tesztelt önkéntesek kontrolcsoportjában semmilyen más változást nem észleltek.

A szakértők megfigyelése alapján megnövekedett a vér szabadtesztoszteron-szintje és nőtt a száraz izomtömeg is. A kontrollcsoport tesztoszteronszintje egy százalékos csökkenést mutatott, míg a készítmény fogyasztóinak a szabadtesztoszteron-szintjében 17%-os növekedés volt megfigyelhető. Az artériák nyomása mindkét önkéntes csoport esetében a normális szinten maradt.

Forskolin

A túlsúlyos önkéntesek szemmel láthatóan fogytak, az izomtömegük nőtt és a szervezetükben található szabad tesztoszteron mennyiség szintén növekedett. 12 héten át tartó megfigyelés kellett ahhoz, hogy lenyűgöző eredményeket produkáljanak. Naponta két adagnyi készítményt fogyasztottak. Másként fogalmazva, a 250 mg 10%-os Forskolin kivonatot kettéosztották. A szakértők a felesleges kilóktól szabadulni vágyóknak zsírégető készítmények fogyasztását javasolják. Ügyelni kell arra, hogy a Forskolint megfelelően adagoljuk. A csúcsminőségű zsírégetők szedésének köszönhetően az ember tesztoszteronszintje az izomtömeggel együtt növekszik.

Az efedrin és a koffein is a Forskolinhoz hasonló hatást fejt ki. A zsírégető pozitív hatáson kívül azonban mellékhatásokkal is rendelkeznek. A Forskolin tulajdonsága, hogy izomkárosítás nélkül képes a zsírszövetek lebontásának a felgyorsítására. A hatóanyag egyidejűleg képes megszabadítani a zsírtartalékoktól és serkenteni az izomnövekedést.

Rendelés Most

A Forskolin szedésének sajátosságai: Tájékoztató

Ami a súlycsökkentő Forskolin szedését illeti, a dózis megállapítása számos tényezőtől függ. A helyes mennyiség egyénileg határozható meg. A maximális hatás érdekében egy hozzávetőleges mennyiségbecslés szükséges.

Természetesen a személy súlya és kora sokat nyom a latba. Minél fiatalabb az illető, annál hatékonyabb lesz a készítmény, hiszen a fiatal test természetes folyamatai sokkal aktívabbak egy idősebb ember testéhez képest. Kortól függetlenül tilos a készítményből naponta 1.000 mg-nál többet fogyasztani. Napi háromszori 100 mg-os adag szedése megengedett, de csakis abban az esetben, ha a kivonat 10%-os hígítási arányban tartalmaz Forskolin hatóanyagot.

Ellenjavallatok: Mivel a súlycsökkentésre használt Forskolin megnövelheti a gyomorsavat, a fogyasztása nem ajánlott olyan emberek számára, akik gyomorgyulladásban szenvednek, vagy gyomorfekélyük van. Első alkalommal nem ajánlott egy teljes adagot elfogyasztani. Először csak az előírt adag egyharmadát szabad naponta elfogyasztani. Amennyiben az illető semmilyen egyéni érzékenységből fakadó kellemetlenséget nem tapasztal a készítmény szedésekor, lehetővé válik a napi teljes adag Forskolin fogyasztása. Tilos a szer fogyasztása terhesség és szoptatás ideje alatt, valamint kiskorú gyermekek számára.

A készítmény fogyasztása a férfiak számára előnyösebb, mint a nők számára, mivel a szer emeli a tesztoszteronszintet. A férfiak túlsúlya kapcsolódhat a testükben megnövekedett mennyiségű női szexuális hormonhoz – az ösztrogénhez. A Forskolin ily módon segít a hormonháztartáson.

Forskolin

A készítmény erősíti az izmokat és beindítja a növekedési folyamatokat mindamellett, hogy bámulatosan kezelésbe veszi a zsírtartalékokat.

Egy jó formában lévő motivált ember, akire nem vonatkoznak az ellenjavallatok aggodalom nélkül megvásárolhatja a súlycsökkentő Forskolint és rögtön élvezheti annak eredményét. A tabletták szedésével a fogyasztók szeme előtt változik meg a testük megjelenése, a súlytöbblet látszólag emelkedik, a test szárazabbá és az izomzat láthatóbbá válik. Ez idő alatt a szervezet hozzászokik a készítményhez és váratlan negatív reakciók is ritka jelenségnek fognak számítani. Következésképpen, azért a problémás alakkal rendelkező embereknek éri meg a Forskolin kivonat azonnali megvásárlása leginkább, mivel akár már holnaptól vonzóbb külsőre tehetnek szert.

Rendelés Most

One Comment

  1. A barátnőimmel sokáig keresgéltük, mivel lehetne hatékonyan lefogyni. Pár hónapja néhány tudós beszámolt a Forskolin jótékony hatásairól, mi pedig alig vártuk, hogy elolvashassuk, milyen hatásokat tapasztalt! Amint a cikk megjelent, a termék pedig piacra került, együtt rendeltük meg (tehát 2 dobozzal INGYEN kaptunk) végül mindannyian több mint 10 kgt fogytunk. A termék szuper, tényleg megváltoztatta az életünk. Sok sikert mindenkinek, aki él a lehetőséggel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.